Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συλλαλητήριο – Αθήνα: Άδωνις Γεωργιάδης: “Πάλλεται η καρδιά της Ελλάδος” [vids, pics]

Άδωνις Γεωργιάδης συλλαλητήριο

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το μήνυμα για την Μακεδονία και το… άλλο μήνυμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Το παρών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απηύθυνε με κάθε ευκαιρία κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα.

Άδωνις Γεωργιάδης συλλαλητήριο Άδωνις Γεωργιάδης συλλαλητήριο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το συλλαλητήριο και το “βροντερό” παρών του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: “Σήμερα, όπως βλέπετε εδώ στο Σύνταγμα, πάλλεται η καρδιά της Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός κατεβαίνει κατά χιλιάδες. Ακόμα είμαστε δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του συλλαλητηρίου και το Σύνταγμα γεμίζει με φρενήρεις ρυθμούς. Παρά τις προσπάθειες με το κλειστό μετρό και όλα τα υπόλοιπα, ο κόσμος κατεβαίνει και μιλάει για την Μακεδονία. Μιλάει για την Ελλάδα“.

Δείτε το βίντεο

“Μήνυμα” για το ΚΕΕΛΠΝΟ στο συλλαλητήριο ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Η παραπάνω ήταν η… επίσημη δήλωση. Αυτή που αφορούσε στο συλλαλητήριο. Διότι λίγο αργότερα η κάμερα του newsit.gr “συνέλαβε” τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε ένα “πηγαδάκι”.

Κι εκεί το θέμα συζήτησης ήταν… κάπως διαφορετικό. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει στους συνομιλητές του πως αμέσως μετά το συλλαλητήριο θα μεταβεί στην Πάτρα.

Κι αμέσως μετά “σκάει” η είδηση. Λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Την Τρίτη το πρωί θα γίνει εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας! Το τιέχω μαζέψει… Θα ους βγάζω ένα – ένα τα χαρτιά και δεν θα τελειώνουνε“!

Δείτε το βίντεο

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλλή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις