Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συλλαλητήριο Μακεδονία: Αντώνης Σαμαράς… παρών – video

συλλαλητήριο Σαμαράς

Το παρών δίνει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο συλλαλητήριο που γίνεται στο Σύνταγμα ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Με τεράστια συμμετοχή το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, στο οποίο δίνει το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στην “καρδιά” της Αθήνας μαζί με την σύζυγό του, Γεωργία, αλλά και πολλά ακόμη πολιτικά πρόσωπα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, μάλιστα, έκανε και μια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες για το συλλαλητήριο. Συγκεκριμένα τόνισε:

Είναι διαδήλωση για την Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για το δίκαιό μας. Κι όλος ο κόσμος πέρα και πάνω από κόμματα το πιστεύει πολλά χρόνια τώρα και συνεχίζει να το δείχνει”, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Σύνταγμα“.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στο συλλαλητήριο

Δείτε ζωντανή εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των ομιλητών στην συγκέντρωση για την Μακεδονία θα είναι ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου κι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος, ενώ αναμένεται να διαβαστεί μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

Παράλληλα “αντισυγκέντρωση” από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιηθεί στη 1μμ στα Προπύλαια, ενάντια στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

συλλαλητήριο Μακεδονία

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις