Πολιτική

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για την τραγωδία σε εκκλησία στην Αίγυπτο

Βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών από πυρκαγιά σε εκκλησία στην Γκίζα της Αιγύπτου, εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών. Εκφράζει επίσης συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Παράλληλα το υπουργείο Εξωτερικών, υπογραμμίζει ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Ελλάδα στέκεται «με πλήρη αλληλεγγύη στους στενούς μας φίλους, τον λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου».

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τουλάχιστον 35 είναι οι νεκροί και 45 οι τραυματίες από μία φωτιά που ξέσπασε σήμερα, στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα την ώρα που 5.000 πιστοί ήταν συγκεντρωμένοι στην εκκλησία Αμπού Σιφίν στη συνοικία Ιμπάμπα, με συνέπεια πολλά από τα θύματα να ποδοπατηθούν από τους πιστούς εντός της εκκλησίας από τον πανικό που επικράτησε, σημειώνεται στο ίδιο τηλεγράφημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ