Πολιτική

Συμβούλιο αρχηγών για σχέδιο αντιμετώπισης θερμού επεισοδίου με την Τουρκία ζητά η Ένωση Κεντρώων

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς αντιμετώπιση των απειλών της Τουρκίας» ζητά η Ένωση Κεντρώων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το συμβούλιο που κατά την Ένωση Κεντρώων πρέπει να συγκληθεί άμεσα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιβάλλεται ώστε να γίνει εθνική γραμμή η ύπαρξη σχεδίου για την αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου.

“Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι στις κρίσεις δεν παίρνουν την πλευρά του δικαίου και θα αφήσουν μόνη της την Ελλάδα ‘να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά’. Χωρίς εθνική γραμμή υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσουν τα όνειρα της Ελλάδας” καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Το μήνυμα στην Τουρκία
Στο μέτωπο της ενέργειας, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι προς την άνοιξη του 2027 αναμένεται η πρώτη ερευνητική γεώτρηση της ExxonMobil για φυσικό αέριο
Κυριάκος Μητσοτάκης 115