Συνάντηση Καμμένου με ΥΠΑΜ Σλοβακίας – Τι συζήτησαν
"Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η αρχή της συνεργασίας στην αμυντική βιομηχανία. Η Σλοβακία έχει μια μεγάλη παράδοση στην αμυντική βιομηχανία και η συνεργασία με ελληνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και τους δύο λαούς." είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Peter Gajdos που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει προαναγγείλει ότι από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την «πολιτική αλλαγή και την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε»
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»