Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρουσόπουλου – Ευχές του πρωθυπουργού για τα νέα καθήκοντά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είχα τη χαρά να συναντήσω τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θεόδωρο Ρουσόπουλο και να τον συγχαρώ για την εκλογή του» έγραψε στο Χ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών.

Για την εκλογή του Θόδωρου Ρουσόπουλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε ότι «είναι εξαιρετικά τιμητική για την πατρίδα μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!».

Δείτε το βίντεο από τη συνάντηση:

Με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο συναντήθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

«Είναι πολύ τιμητική η εκλογή σας και έχει έναν έντονο συμβολισμό, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την επανεισδοχή της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, επέτειος που συμπίπτει με την εκλογή του πρώτου Έλληνα στη θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, γεγονός που θεωρώ πολύ σημαντικό» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Σακελλαροπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό
Το ΠΑΣΟΚ ζητά να αποσυρθεί το βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου: «Αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα»
Η Χαριλάου Τρικούπη αιτείται νέα επιστημονική και παιδαγωγική αξιολόγηση του εγχειριδίου, καταγγέλλοντας ότι το περιεχόμενου του δεν συνάδει με τον παιδαγωγικό και δημοκρατικό ρόλο του δημόσιου σχολείου
ΠΑΣΟΚ, γραφεία