Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπανδέρου

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπανδέρου

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχε στο γραφείο του στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κ. Παπανδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, συζητήθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε στον κ. Παπανδρέου πως την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής τη φέρει αυτονοήτως η κυβέρνηση και του ανέλυσε τις δικές του σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του κ. Τσίπρα τις οποίες, άλλωστε, έχει διατυπώσει, ως οφείλει, δημοσίως.

Συνάντηση με τον Πάιατ

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση μισής ώρας και με τον Τζέφρυ Πάιατ.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι εντάσσεται στις τακτικές επαφές που έχουν συμφωνήσει να έχουν οι δύο άνδρες. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην χώρα μας.

Αυτή την ώρα ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κ. Παπανδρέου για συναντήσεις, για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις