Πολιτική

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με Αμερικανούς για θέματα Τρομοκρατίας

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, την οποία συνόδευε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αναπληρώτρια τφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κάθλιν Κάβαλετς, αρμόδια για ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις είδε σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα περιφερειακής συνεργασίας και ασφαλείας, καθώς και η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης σύγχρονων απειλών, όπως η διαδικτυακή και διεθνής τρομοκρατία.

Τέλος, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ που συνόδευε την κ. Κάβαλετς, ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προετοιμασίες της αμερικανικής συμμετοχής στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 94
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 19
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16