Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνεδριάζει το σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει το σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει το Σάββατο και την Κυριακή και εκτός από τις ενδοκυβερνητικές… φουρτούνες, στην ατζέντα είναι φυσικά και οι εκλογές.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, 13 και 14 Οκτωβρίου, στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ (Καστοριάς 34).

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο στις 12:00, με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Με το βλέμμα στις… εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο κατάλογος των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Έτσι το Σαββατοκύριακο θα δοθεί από την ΚΕ του κυβερνώντος κόμματος το πράσινο φως στους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες στις επερχόμενες εκλογές που θα προτείνει ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης μετά από συζήτηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό.

Ζητούμενο σε αυτή την διαδικασία θα είναι να αναδειχθούν προσωπικότητες που προέρχονται από το κυβερνών κόμμα και μπορούν να δώσουν την αριστερή απάντηση στην αυτοδιοίκηση αλλά και να προκύψουν συμμαχίες με τα κόμματα της κεντροαριστεράς – δηλαδή με το ΚΙΝΑΛ που έχει μεγάλες δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση- προκειμένου ο χάρτης της Ελλάδας να γίνει …ροζ.

Ειδικά στις περιφέρειες όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να στηρίξει πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Αλλά και της ΔΗΜΑΡ τα οποία μέχρι και σήμερα βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του Κινήματος Αλλαγής.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις