Πολιτική

Συνέντευξη τύπου από τον Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

Νέα "επίθεση" προς τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει η κυβέρνηση μέσω non paper. Σε αυτό αναφέρει πως αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί.

Την ίδια ώρα το Μαξίμου τονίζει πως η “σιωπή” του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει πως είναι “υποχείριο του Αντιπροέδρου της ΝΔ”.

“Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις για την κατά παραγγελία της Novartis νομοθέτηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη, εάν του είχε απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του.

Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, με την πολυήμερη σιωπή του επιβεβαιώνει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποχείριο του Αντιπροέδρου της ΝΔ“.

Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως θα δώσει αύριο, Τρίτη 20 Μαρτίου, στις 11:00, στα γραφεία της ΝΔ, συνέντευξη Τύπου και θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Προτάσεις για διάλογο και το βλέμμα στραμμένο στο Συνέδριο – Κάλεσμα Ανδρουλάκη προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες
Προεκλογική εκστρατεία «πόρτα - πόρτα», ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος, συνέδριο με πολιτικό διάλογο, ψηφοφορίες και αποφάσεις ζήτησε ο Χάρης Δούκας
ΠΑΣΟΚ
Κωνσταντίνος Τασούλας για την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Υπηρέτησε τη Δημοκρατία κατακτώντας τον σεβασμό όλων
«Συνδύασε την αγάπη για την Ελλάδα, την αφοσίωση στην ακαδημαϊκή διδασκαλία, την διακονία στην νομική επιστήμη και το πάθος για την προσφορά στα κοινά», είπε μεταξύ άλλων
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ