Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνεργάτες Αχτσιόγλου: Ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθετεί την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη

Συνεργάτες Αχτσιόγλου: Ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθετεί την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη

Μόλις 48 ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος, συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου, απάντησαν το βράδυ της Παρασκευής στις ευθείες βολές του Στέφανου Κασσελάκη, καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός.

«Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα», αναφέρουν και συνεχίζουν: «Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».

Αναλυτικά τονίζουν: «Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Το μεσημέρι μας κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους. Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις