Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ… αδειάζει Πολάκη! “Μη αποδεκτές οι δηλώσεις του”

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θέση και ασκεί ανοιχτά κριτική στον Παύλο Πολάκη μετά την τελευταία του ανάρτηση που ξεχείλισε το ποτήρι… και της Κουμουνδούρου.

Από νωρίς το newsit.gr σας είχε ενημερώσει για την έντονη δυσαρέσκεια και οργή που διακατέχει κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αναρτήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σε σχέση με την εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Το newsit.gr ανέφερε νωρίτερα πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονταν να υπάρξει και ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία θα καταδικάζονταν τα γραφόμενα του πρώην αναπληρωτή υπουργού.

Όπερ και… εγένετο, καθώς η σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στο site του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και “αδειάζει” τον Παύλο Πολάκη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.

Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς.

Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα”.

Αυτή η αντίδραση σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει ξεκάθαρα τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα οι κομματικοί έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν άλλο στα στελέχη όπως ο Παύλος Πολάκης να καθορίζουν την πολιτική και την αισθητική με την οποία κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ…

Η ανάρτηση Πολάκη που άναψε την… φωτιά

Η ανάρτηση που ξεχείλισε το ποτήρι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε μεταξύ άλλων για την Ειρήνη Αγαπηδάκη: «…φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα.Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά».

Δείτε όλη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγή: syriza.gr.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις