Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβέρνηση για τα Τέμπη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η σημερινή παραδοχή του κ. Μητσοτάκη, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα ”μάτια του κόσμου”, είναι ακόμη μια ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.

«Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή ”να βγάλουμε άκρη”», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέτει τα εξής ερωτήματα: «Τότε γιατί έγινε; Τι θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά γενικότερα κι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Κι αφού από την Εξεταστική Επιτροπή ”δεν βγαίνει άκρη”, γιατί δεν αφήνουν τη Δικαιοσύνη να το κάνει;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85