Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία υποκριτής και θλιβερός ψεύτης ο κ. Μητσοτάκης

Ακραία νεοφιλελεύθερο, ακραία υποκριτή και θλιβερό ψεύτη, χαρακτηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζοντας ότι «ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων» έχει το θράσος να υπόσχεται χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, αναφέρεται: «Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο.

Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει.

Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60%, έχει το θράσος μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης.

Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως υπουργός των χιλιάδων απολύσεων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης