Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε Παύλο Μαρινάκη: O Στέφανος Κασσελάκης έχει δουλέψει σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια

Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», μεταφορικά πάντα! Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, απαντώντας  στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια…», σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφήνοντας αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η γραπτή δήλωση της Βούλας Κεχαγιά:

«Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», μεταφορικά πάντα! Όταν ο πανικός διαχέεται στο πρωθυπουργικό γραφείο τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διστάζει να εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες και προσβολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια και επαγγελματίες της πολιτικής που εισπράττουν ακόμη και επιδοτήσεις ελαιοπαραγωγού.

Μιλάμε για απύθμενο θράσος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης