Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο θα συνεδριάσει και πάλι η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο θα συνεδριάσει και πάλι η Πολιτική Γραμματεία

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργασίες θα συνεχίσουν αύριο Τετάρτη στις 12.

Για αύριο λοιπόν Τετάρτη άφησαν τα δύσκολα, τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην πολιτική γραμματεία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη θα ανοίξει η πολιτική συζήτηση για το μέλλον του κόμματος.

Συγκεκριμένα αύριο θα ξεκινήσει η συζήτηση για το πως θα γίνει η διεύρυνση, για το εάν θα αλλάξει ο γραμματέας του κόμματος και πως θα γίνει η εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα η συζήτηση αναλώθηκε στα οργανωτικά θέματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, εκφράστηκε η άποψη πως θα πρέπει να υπάρξει καλύτερη οργάνωση στον επικοινωνιακό τομέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς παρατηρούνται ελλείψεις, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση εμφανίζεται παντοδύναμη σε αυτό τον τομέα.

Ακόμη συζητήθηκε και το πως θα υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την καλύτερη αντιπολιτευτική τακτική.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις