Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο θα συνεδριάσει και πάλι η Πολιτική Γραμματεία

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργασίες θα συνεχίσουν αύριο Τετάρτη στις 12.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για αύριο λοιπόν Τετάρτη άφησαν τα δύσκολα, τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην πολιτική γραμματεία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη θα ανοίξει η πολιτική συζήτηση για το μέλλον του κόμματος.

Συγκεκριμένα αύριο θα ξεκινήσει η συζήτηση για το πως θα γίνει η διεύρυνση, για το εάν θα αλλάξει ο γραμματέας του κόμματος και πως θα γίνει η εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα η συζήτηση αναλώθηκε στα οργανωτικά θέματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, εκφράστηκε η άποψη πως θα πρέπει να υπάρξει καλύτερη οργάνωση στον επικοινωνιακό τομέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς παρατηρούνται ελλείψεις, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση εμφανίζεται παντοδύναμη σε αυτό τον τομέα.

Ακόμη συζητήθηκε και το πως θα υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την καλύτερη αντιπολιτευτική τακτική.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Κεραμέως και ΠΑΣΟΚ για το επίδομα ανεργίας: «Λήξαν το θέμα, καμία περικοπή» – «Προσωπική θέση του Μαρινάκη»
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έβαλε τέλος στα σενάρια για αλλαγές στο βοήθημα και πέρασε στην αντεπίθεση με «καρφιά» για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη
Νίκη Κεραμέως
Αλέξης Τσίπρας στο Marianne: Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ προειδοποιεί για την άνοδο της Ακροδεξιάς και τον κίνδυνο αποσύνθεσης της ΕΕ - Καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινό μέτωπο και παρουσιάζει το οικονομικό του σχέδιο με φόρο 1% στην περιουσία του πλουσιότερου 1%
Αλέξης Τσίπρας 21