Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για το αν είναι έκπτωτος ο Κασσελάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απόψε (12/9/24) στις 20.00 το βράδυ θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις ημέρες μετά τα δραματικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε θα δώσει το παρών απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να επιμένει ακόμα να κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» του για τα επόμενα βήματά του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο ίδιος τηλεφώνησε σε στέλεχος στην Κουμουνδούρου και ζήτησε τα κλειδιά του γραφείου του.

Όσο για το θέμα που θα απασχολήσει την αποψινή έκτακτη συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα όσα λέγονται τελευταία για την ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής και την αμφισβήτηση που υπάρχει από κάποια στελέχη για το αν είναι πρόεδρος ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά από ημέρες «σιωπής» στο στρατηγείο του στις Σπέτσες, χθες (11/9/24) ο Στέφανος Κασσελάκης επανεμφανίστηκε, για να θέσει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά.

Είχε την πρώτη του σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του μέσω zoom, κατά την οποία ζήτησε να υπάρξει κινητοποίηση των νομαρχιακών που εξακολουθούν να των στηρίζουν, όλων των οργανώσεων, το «think tank» κτλ χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το πώς πρόκειται να κινηθεί. Αν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ή αν θα προχωρήσει σε δικό του κόμμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου για μείωση των τιμών σε βασικά αγαθά – Η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ατζέντα της κυβέρνησης
Η σύσκεψη γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας PosoKanei - Η κυβέρνηση «τρέχει» την υλοποίηση δεσμεύσεων και μεταρρυθμίσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 27
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56