Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Ιστορικό φιάσκο – Παγίδευσε Αποστολάκη ο Μητσοτάκης, έμεινε με τους ακροδεξιούς

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Ιστορικό φιάσκο – Παγίδευσε Αποστολάκη ο Μητσοτάκης, έμεινε με τους ακροδεξιούς

Στη δεύτερη ανακοίνωσή του για τον ανασχηματισμό (στην πρώτη έκανε επίθεση και στον Ευάγγελο Αποστολάκη) ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επίθεση μόνο στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι παγίδευσε τον πρώην υπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρωτοφανείς εξελίξεις με τον Ευάγγελο Αποστολάκη να απορρίπτει, μετά την ανακοίνωση, τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας κάνει λόγο για «παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο».

Και ενώ στην πρώτη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στην «οικογενειακή παράδοση» του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κατηγορήσει και τον Ευάγγελο Αποστολάκη για αποστασία, στη δεύτερη υιοθετεί, όπως προκύπτει, τις εξηγήσεις του πρώην υπουργού και τον βγάζει από το κάδρο.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις