Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια: «Οργανωτής της προβοκατόρικης επιχείρησης ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης»

ΣΥΡΙΖΑ

Στις εικόνες με τα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της διαδήλωσης εναντίον του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις, αναφέρεται με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ακραία καταστολή, κατηγορώντας μάλιστα ως ενορχηστρωτή της επιχείρησης τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Επιπλέον, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την αποπομπή του υπουργού…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές αποτελεί πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων το προσεχές διάστημα.

Click4more: «Ρημαδιό» οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου στα επεισόδια της Αθήνας!

Οι αθλιότητες αυτές είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη. Και, βεβαίως, ο οργανωτής αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοΐδης.

Απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις