Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής

"Επίθεση" προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει αρχικά πως ο κ. Μητσοτάκης… επιτελους εμφανίστηκε, και τόνισε πως η διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών είναι τόσο προσχηματική, που ούτε πρόταση μομφής δεν τόλμησε να καταθέσει.

“Ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους εμφανίστηκε. Μετά από τόσες ημέρες σιωπής και αμηχανίας έδωσε σήμερα μία συνέντευξη χωρίς όμως να μας πει τίποτα καινούργιο και τίποτα ουσιαστικό.

Πέρα από το να επιβεβαιώσει ότι η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς προσχηματική, τόσο που δεν τόλμησε ούτε πρόταση μομφής να καταθέσει.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως, είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος συνειδητοποίησε μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331