Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Ράνια Θρασκιά: Η επιστροφή της έδρας είναι μονόδρομος

«Ο λαός είναι αμείλικτος σε όσους παραβιάζουν τη βούλησή του να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση»

Να παραδώσει την έδρα της καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Ράνια Θρασκιά, η οποία ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (10.12.24) την ανεξαρτητοποίησή της.

«Το σχέδιο ορισμένων κέντρων για ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει και τα απόνερά του. Η απόφαση της Ράνιας Θρασκιά φαίνεται ότι ήταν ειλημμένη», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιστροφή της έδρας στο κόμμα με το οποίο κατέβηκε στις εκλογές και ο σεβασμός της εντολής της λαϊκής ετυμηγορίας είναι μονόδρομος. Ιδιαίτερα εφόσον εξελίσσεται σε δόσεις ένα σχέδιο του συστήματος εξουσίας να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται:

«Θα διαπιστώσουν όμως σύντομα ότι ο λαός είναι αμείλικτος απέναντι σε όσους παραβιάζουν τη βούλησή του να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας».

«Ο αριστερός, προοδευτικός κόσμος έδωσε ήδη με τη μαζική του συμμετοχή στις κάλπες ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέναντι στη θεσμική εκτροπή που στέρησε από το κόμμα αυτή τη θέση», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και σημειώνει: «Το ίδιο θα γίνει και την επόμενη κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία και τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γύρισε σελίδα, δυναμώνει και με αξιοπιστία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προοδευτικών πολιτών».

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα σχέδια της διαπλοκής θα αποτύχουν. Προχωράμε για τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική προοδευτική αλλαγή με έναν πιο δυνατό, μεγαλύτερο και ενωμένο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331