Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για τον σάλο με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα: «Να παραιτηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι»

ΣΥΡΙΖΑ Νέα μέτρα ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα που φέρεται να μετέδιδε από την… Κυψέλη. «Eκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δημόσια τηλεόραση και πολλούς έντιμους δημοσιογράφους της ΕΡΤ», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, «οι χθεσινές “πηγές” του κ. Ζούλα απλά επιβεβαίωσαν πως ο “ανταποκριτής” της ΕΡΤ εν γνώσει της Διοίκησης έδινε ανταπόκριση για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το σπίτι του στην Κυψέλη».

Προσθέτει ειδικότερα ότι «δεκάδες βίντεο από τις “ανταποκρίσεις” του διαψεύδουν τους γελοίους ισχυρισμούς των “πηγών” του κ. Ζούλα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δημόσια τηλεόραση και πολλούς έντιμους δημοσιογράφους της».

«Το ερώτημα είναι απλό, πέρα από την κοροϊδία με τις fake ανταποκρίσεις:

Από τους 15 μήνες που έχει σύμβαση με την ΕΡΤ ο συγκεκριμένος “ανταποκριτής” και για την οποία αμείβεται με μίνιμουμ 20.000 ευρώ το χρόνο, πόσο διάστημα έχει βρεθεί στη Μόσχα;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως περιμένει «την απάντηση του κ. Ζούλα μαζί με τις παραιτήσεις του ίδιου, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γαμπρίτσου και του Γενικού Διευθυντή κ. Καφαράκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις