Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για Βγενόπουλο και Θάνου: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων για το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύεται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα και αναφέρεται σε κύκλωμα στον χώρο της Δικαιοσύνης το 2016. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε για το δημοσίευμα αυτό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η υπόθεση αυτή έχει εξεταστεί από την δικαιοσύνη. 

«Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016. Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και συνεχίζει: «Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν».

Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει: «Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις