Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων

«Πειστική απάντηση και όχι αστείες δικαιολογίες», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από τη ΝΔ για «το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων», επικαλούμενος την σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Εδώ και 4 ημέρες η ΝΔ και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν το φιάσκο με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων. Ωστόσο, έρχεται σήμερα η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας με ανακοίνωσή της να διαψεύσει κατηγορηματικά και με στοιχεία ότι η Τράπεζα Θεμάτων δήθεν έπεσε μετά από ‘πρωτοφανή επίθεση από χάκερς’.

Στην ανακοίνωση της μάλιστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στα αποτελέσματα της προχειρότητας, της έλλειψης σοβαρότητας, της έλλειψης σωστής μελέτης σχεδίασης και αποτίμησης ρίσκου».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες βίωσαν μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και η ΝΔ αντί να απολογηθεί ψάχνει ως συνήθως τις ευθύνες αλλού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ