Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» – Δείτε τον Φαραντούρη να παίζει πιάνο έξω από την Κεντρική Επιτροπή

Ο Νικόλας Φαραντούρης κάθισε στο πιάνο και άρχισε να παίζει μια μεγάλη επιτυχία των Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Δήμητρα Γαλάνη έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, βγήκε από την αίθουσα του ξενοδοχείου και αποφάσισε να χαλαρώσει παίζοντας πιάνο. Ξεκίνησε να παίζει «Το Χειροκρότημα», των Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Δήμητρα Γαλάνη και μετά από παράκληση δημοσιογράφων συνέχισε με το «Love Story» στη μνήμη του Ραιαν Ο’ Νιλ.

Όλοι είπαν ότι το πρώτο ήταν μάλλον ένα συμβολικό τραγούδι που επέλεξε ο κ. Φαραντούρης, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα, κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα».

Μάλιστα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πρόλαβε να δει τον κ. Φαραντούρη να παίζει και τον αγκάλιασε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάζονται» οι εκδοτικοί οίκοι για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα – Παίρνουν σάρκα και οστά οι κινήσεις του μέσα στο 2026
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει την Παρασκευή στο συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη βάζοντας στην πραγματικότητα την ατζέντα πάνω στην οποία θα κινηθεί η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ίδιο και την κυβέρνηση
Ο Αλέξης Τσίπρας 75