Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία η αναστολή των πλειστηριασμών – Ο Μητσοτάκης να πάρει πίσω τον πτωχευτικό κώδικα

Για «κοροϊδία» εκ μέρους του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την αναστολή πλειστηριασμών, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, και τον καλεί να πάρει πίσω τον Πτωχευτικό Κώδικα.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση» και πως «αφού ψήφισε τον Πτωχευτικό Κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή, ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «ανακοίνωσε, δηλαδή, ως καινούργιο κάτι που είχε ήδη εξαγγείλει από τις 13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, όταν έλεγε πως “δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους”».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο και να αποσύρει άμεσα τον Πτωχευτικό Κώδικα που ψήφισε εν μέσω πανδημίας και της μεγαλύτερης μεταπολεμικής ύφεσης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 16
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2