Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγνώμη ο Μητσοτάκης για τον Κατρούγκαλο

Να ζητήσει συγγνώμη για την χρήση του δημοσιεύματος του Βήματος που διαψεύστηκε, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία, αλλιώς όπως χαρακτηριστικά τονίζει “δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: “Με σημερινό του δημοσίευμα, το «Βήμα της Κυριακής»  εκφράζει τη λύπη του απέναντι στον υπουργό Γ.Κατρούγκαλο για τις  ψευδείς  κατηγορίες εναντίον του που είχαν προκαλέσει και αγωγή εναντίον της εφημερίδας.  Από τον Μάρτιο του 2015,  οι αθλιότητες εναντίον του Γ.Κατρούγκαλου  χρησιμοποιήθηκαν για να σπιλώσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μητσοτάκης , μάλιστα, είχε το θράσος τον Οκτώβριο του 2016 να αναπαράγει εκ νέου τις χυδαιότητες αυτές, παρόλο που είχαν ήδη ανακληθεί ως «ανακριβείς» και «αναληθείς» από τους εμπνευστές τους. Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία και να ζητήσει συγνώμη, αλλιώς δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
19
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 227