Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπερασπίζεται τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας. Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα “Νόμος και Τάξη” του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε. Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 158