Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο καιρός χάλασε τα σχέδια για παράταση της συνεδρίασης των Σπετσών – Η ανάρτηση της Ακρίτα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο καιρός χάλασε τα σχέδια για παράταση της συνεδρίασης των Σπετσών – Η ανάρτηση της Ακρίτα

Σκέψεις ακόμη και για παράταση των εργασιών της σύσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες έφερε το θετικό κλίμα, που επικρατεί από χθες στο νησί. Ωστόσο, ο καιρός έβαλε εμπόδια.

Συνεχίζεται από το πρωί του Σαββάτου (20.01.24) η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι «φρένο» στις σκέψεις για παράτασή της έβαλε η κακοκαιρία.

Για το λόγο αυτό, κάποια από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα φύγουν αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Ο χώρος στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έχει διαμορφωθεί με ροτόντες, με τους βουλευτές να έχουν μαζί τους λάπτοπ προκειμένου να μπορούν να κρατούν σημειώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 3 ροτόντες και γύρω γύρω καναπέδες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, Σβίγκου και Βασιλειάδης θα έχουν συνάντηση με στελέχη των τοπικών οργανώσεων στο νησί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις σημερινές εργασίες βρίσκεται και η Έλενα Ακρίτα. Η ίδια φρόντισε μάλιστα να προαναγγείλει την άφιξή της στις Σπέτσες, γράφοντας στο Facebook: «Ξεκινάμε. Στις Σπέτσες, αδερφές μου, στις Σπέτσες».

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, γύρω στις 2 το μεσημέρι έφτασε το κέτερινγκ για το μεσημεριανό γεύμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο αρχικό του κ. Κασσελάκη. Η ομάδα θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα, όσοι θέλουν, μπορούν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, με τις εργασίες να ξεκινούν ξανά στις 4 το απόγευμα. 

Φωτογραφίες από τις αφίξεις των μελών της ΚΟ στην οικεία Κασσελάκη στις Σπέτσες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις