Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επικοινωνιολόγοι προσπάθησαν σήμερα να περάσουν ένα φιλεργατικό Μητσοτάκη

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα στο δημοτικό θέατρο της Καλλιθέας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ από το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέα για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα “ μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας, κατάργησης του («ξεπερασμένου») 8ωρου, ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων, ασφαλιστικού Πινοσέτ, οι επικοινωνιολόγοι του προσπάθησαν, σήμερα, να παρουσιάσουν έναν φιλεργατικό Μητσοτάκη. Μέχρι και ότι δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο, μας είπε, ο άνθρωπος που έχει στηρίξει ολόκληρο πρόγραμμα φορολογικής πολιτικής του, στη μείωση του αφορολόγητου. Έφτασε στο σημείο να διατείνεται ότι η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού ήταν δική του ιδέα, κι ότι η ΝΔ είχε πολιτικό κόστος εξαιτίας του καταλογισμού προστίμων σε επιχειρήσεις, για παραβιάσεις εργασιακών δικαιωμάτων!”.

“Άδικος κόπος, κανείς δεν τον πιστεύει. Οι πολίτες ξέρουν ότι αυτό που τους περιμένει, από τον κ. Μητσοτάκη, είναι η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η κατάργηση της 13ης σύνταξης, όλων των μέτρων στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας, που θέσπισε η σημερινή κυβέρνηση”, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο πρόεδρος του κόμματος που μείωσε αναρίθμητες φορές μισθούς και συντάξεις, που θέσπισε τον υποκατώτατο μισθό, που διέλυσε το ΣΕΠΕ, αυτό που πραγματικά θέλει να φέρει, είναι ένα νέο μνημόνιο, χειρότερο από τα προηγούμενα. Τότε μόνο θα είναι ευχαριστημένοι η ολιγαρχία και οι ελίτ που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, για τη στήριξη των οποίων είναι υπερήφανος. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα του κάνουν τη χάρη”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5
ΚΥΣΕΑ: Την Πέμπτη το «πράσινο φως» για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και νέα εξοπλιστικά
Στην συνεδρίαση, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται να εγκριθούν τα ισραηλινά αντιαεροπορικά συστήματα, τα C-390 Millennium, τα UAV V-BAT και Heron, καθώς και τα υποβρύχια Victa
Πύραυλοι
O Γιώργος Βλάχος ανάβει φωτιές στη ΝΔ: Δεν βλέπει αυτοδυναμία και δεν αποκλείει συνεργασία με Σαμαρά – «Όλα μπαίνουν στο τραπέζι μετά τις εκλογές»
Ο βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής δεν αποκλείει το σενάριο αλλαγής ηγεσίας και επαναλαμβάνει τη διαφωνία του για το ασυμβίβαστο βουλευτή - υπουργού
Γιώργος Βλάχος 14