Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Οργή στελεχών και Τσίπρα για Πολάκη – «Άδειασμα» για τα εμβόλια

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» ομόφωνα τον Παύλο Πολάκη για την στάση του στο θέμα των εμβολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν «αντιεπιστημονική και επικίνδυνη την στάση του επισημαίνοντας ότι με όσα λέει τροφοδοτεί τις απόψεις των αρνητών των εμβολίων».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρόσφατα είπε ότι θα σκεφτεί αν θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και θα δει ποιο εμβόλιο θα κάνει.

Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου εμφανίστηκαν εξοργισμένα καθώς τα όσα λέει ο πρώην υπουργός έχουν θορυβήσει τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ο οποίος στην Βουλή τον είχε καλύψει- συμφώνησε ότι η στάση του βουλευτή Χανίων είναι απαράδεκτη. Γι’ αυτό μάλιστα έσπευσε να ανεβάσει στο Twitter και ένα απόσπασμα από την εισήγησή του που αφορούσε τους εμβολιασμούς.

«Ο εμβολιασμός, παρά τις καθυστερήσεις, τα προβλήματα και τις απαράδεκτες αποφάσεις της Επιτροπής που εργαλειοποιήθηκε από την κυβέρνηση, είναι η μόνη άμυνα που διαθέτει η ανθρωπότητα απέναντι στον φονικό ιό και αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο το ότι δεν θα ανεχθεί να θαμπώσει η εικόνα του κόμματος του γι αυτό το θέμα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις