Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο – Επαναβεβαιώθηκε η στήριξη στον Κασσελάκη», λένε πηγές

ΣΥΡΙΖΑ: «Προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο – Επαναβεβαιώθηκε η στήριξη στον Κασσελάκη», λένε πηγές

«Προχωρούμε ενωμένοι προς το Συνέδριο» είναι το μήνυμα που εκπέμπουν πηγές της Κουμουνδούρου, την επομένη της επεισοδιακής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι επαναβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη και η στήριξη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως δηλώνουν πηγές της Κουμουνδούρου για τον Στέφανο Κασσελάκη μετά το νέο «κύμα» κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ, «η Πολιτική Γραμματεία επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί  στη βάση των θέσεων, όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «το διακύβευμα της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας ήταν η παναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο των μελών της ΠΓ ή  αλλιώς προσφυγή στα μέλη».

«Η ΠΓ επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί  στη βάση των θέσεων όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο».

Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι ίδιοι παράγοντες για τη χθεσινή συνεδρίαση, «μόνο ένα μέλος της ΠΓ ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ». 

«Το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στον  ISYRIZA», καταλήγουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις