Πολιτική

Άρχισαν τα… όργανα από τις συνιστώσες – Πυρά από Νταβανέλο

Οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αρχίσει να ακούγονται σαν... ψιθύροι με αφορμή την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά φαίνεται πως καθημερινά... αυξάνονται.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νέο… χτύπημα ήρθε από τον Αντώνη Νταβανέλο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και της “συνιστώσας” Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), η οποία έχει ενταχθεί στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα rproject.gr, ο Αντώνης Νταβανέλος μιλά για “πολιτική αυτοκτονία” της κυβέρνησης.

Προειδοποιεί συγκεκριμένα την κυβέρνηση πως κάποιοι συμβιβασμοί, όπως πχ η μετονομασία των μνημονιών και η αναβάπτιση της τρόικα, συνιστά «πολιτική αυτοκτονία» ενώ την ίδια στιγμή «στοχεύει» και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κάνοντας λόγο για μια «μονομερής ηγετική επιλογή».

Κάνει δε λόγο για την εμφάνιση, εντός της κυβέρνησης ενός σοσιαλδημοκρατικού «πόλου» κάτι που συνιστά κατά τον ίδιο «σοβαρό πρόβλημα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Στα άκρα η κόντρα της ΕΛΑΣ με την κυβέρνηση για τα καύσιμα: Στο στόχαστρο τα κέρδη των διυλιστηρίων
Σε κεντρικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση μετατρέπει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη την ακρίβεια στα καύσιμα, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Κουλκουδίνα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 23
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
54