Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνεί η κ. Γεννηματά με τις απόψεις του Γιώργου Καμίνη;

Ερώτημα προς την Φώφη Γεννηματά αν συμφωνεί με τις απόψεις του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Καμίνη, απεύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ “ o κ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως “οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας”, κι ότι “είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου”. Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά”.

“Για ποιες «παροχές» αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Όλγα Κεφαλογιάννη – Χάρης Δούκας: «Καβγάς» για τα υβριστικά γκράφιτι στην Αθήνα κατά του Ισραήλ
«Αντί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, αποφάσισε την φτηνή προπαγάνδα, που δεν συνάδει με τη σοβαρότητα που απαιτεί ο θεσμικός του ρόλος» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού για τον δήμαρχο Αθηναίων
Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Χάρη Δούκα 3