Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για τη μεσαία τάξη που κατήντησε να ζει με επιδόματα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Γρεβενά για τη μεσαία τάξη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: Θέλει απύθμενο θράσος να τολμά να μιλά για τη μεσαία τάξη ο κ. Μητσοτάκης που με τη χώρα εκτός μνημονίων την έχει καταντήσει να ζει με επιδόματα, δουλεύοντας μόνο για τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια.

Θέλει ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο θράσος να τα λέει αυτά από τα Γρεβενά, όπου ο βουλευτής του κ. Πάτσης έβγαζε εκατομμύρια βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, μετά τον πτωχευτικό που ψήφισε η ΝΔ.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τον κ. Μητσοτάκη: Στις εκλογές όντως οι πολίτες θα συγκρίνουν τα προγράμματα για το αύριο της χώρας: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων με κατώτατο στα 880, 10.000 αφορολόγητο για όλους, μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, 13η σύνταξη και αναδρομικά ή εξαπάτηση, ανεπαρκή επιδόματα ανακύκλωσης της αισχροκέρδειας, πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από «ημέτερους» και στήριξη μόνο των ισχυρών;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
31