Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση για τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale»;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Άκρως προβληματική, διάτρητη και ετεροβαρή Σύμβαση, των γαλλικών εταιρειών με το ΥΠ.ΕΘ.Α.», καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι αρμόδιοι τομεάρχες Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή τους υποστηρίζουν: “Καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής, η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία, συνεπικουρούμενες από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ., επιβάλλουν πλήρη αδιαφάνεια στη διαδικασία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων για τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale, με μία άκρως προβληματική, διάτρητη και ετεροβαρή Σύμβαση, των γαλλικών εταιρειών με το ΥΠ.ΕΘ.Α.

Click4more: Με την διαδικασία «επείγοντος» θα ψηφιστεί η αγορά των Rafale – Η «σπόντα» Παναγιωτόπουλου

Σε δυόμισι μέρες, ως “επείγον” και χωρίς προηγούμενη γνώμη της αρμόδιας Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, άρον-άρον, κάνουν νόμο μία Σύμβαση, την οποία δεν μπορεί, επί της ουσίας, να βελτιώσει η Βουλή! Ούτε και να την ελέγξει. Γιατί άραγε τα κάνουν αυτά; Έχουν κάτι να κρύψουν;”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα