Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σύζυγος Μακρόν: Μετά τον Νίκο Δήμου χτύπησε και η Ελενα Ακρίτα

Σύζυγος Μακρόν: Μετά τον Νίκο Δήμου χτύπησε και η Ελενα Ακρίτα

Δεν μας βλέπω καθόλου καλά πατριώτες. Οσο κι΄ αν παρατηρώ το πέταγμα των πουλιών, όσο κι΄ αν εξετάζω με τη μεγαλύτερη δυνατή εμβρίθεια τα εντόσθια του μόσχου του σιτευτού και του αλανιάρη κόκκορα, δεν βλέπω καθόλου καλά σημάδια.

Κι΄ αφού το φιλοσόφησα, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν είναι δυνατόν να μας …βλέπω καλά όταν φιλόσοφος …φιλοσοφεί με τον τρόπου που τον ακούσαμε να μιλά για τη γυναίκα του Τσίπρα και όταν άλλη ταγός των μέσων δικτύωσης βλέπει πρόβλημα προτύπου στη Γαλλία από τη …σκελετωμένη όπως την αποκάλεσε, σύζυγο του Μακρόν.
Οταν λοιπόν μας σερβίρονται υποπροϊόντα από όλες τις γωνιές της γης, όταν στα μέσα δικτύωσης η αθλιότητα σπάει όλα τα ρεκόρ και όταν φιλόσοφοι και ταγοί αποκαλύπτουν όλη την αβάσταχτη ελαφρότητα μερίδας πνευματικών ανθρώπων της χώρας, τότε καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στην παρόρμηση να πάρεις τα όρη και τα βουνά ή να ζητήσεις από τους φιλοσόφους και ταγούς να ξανακοιταχτούν στον καθρέφτη.
Ποιο είναι πιο πιθανό από τα δύο; Περιμένω απάντηση από το Νίκο Δήμου και την Ελενα Ακρίτα. Αν και ο Κάλχας μάλλον προς τα όρη και τα βουνά βλέπει να πηγαίνουμε, αν θέλουμε να σωθούμε και να μην αποβλακωθούμε εντελώς…

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε