Πολιτική

Τα είπαν Δραγασάκης – Σάλλας

H επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά και η κατάσταση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν επαφές του κ. Δραγασάκη και με τις διοικήσεις των υπόλοιπων “συστημικών” τραπεζών.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης το πρωί μιλώντας παρείχε διαβεβαιώσεις πως η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν θα διορίσει κομματικά στελέχη στις εμπορικές τράπεζες, τονίζοντας πως οι όποιες ενέργειες δεν θα πλήξουν τη χρηματιστηριακή αξία των τραπεζών και πως θα γίνουν σε συνεργασία με τους ιδιώτες επενδυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 79