Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τα είπαν… on air Μητσοτάκης – Καραμανλής [pics]

Τα είπαν… on air Μητσοτάκης – Καραμανλής [pics]
Φωτογραφία Facebook Apostolis Barmpagiannis

Στην ίδια πτήση για Θεσσαλονίκη βρέθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής. Δεν ήταν μόνοι βέβαια και αυτό τους… πρόδωσε!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε (15.09.2018) στη ΔΕΘ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από χθες. Στην ίδια πτήση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα στη μπροστινή από εκείνον θέση ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο φωτογραφικός φακός του… Τσολιά της Ελληνοφρένειας τους “συνέλαβε” την ώρα που επιβιβάζονταν αλλά κυρίως την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γείρει μπροστά και κάτι ψιθύριζε στον Κώστα Καραμανλή.

Ο διάλογος, φυσικά, δεν είναι γνωστός. Αλλά πολλοί μπορούν να εικάσουν πολλά για τι ίσως να συζητούσαν ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο “Τσολιάς” (κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης) δεν έχασε χρόνο και ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media.

Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν οι μοναδικοί… “επώνυμοι” που βρίσκονταν στην πτήση για Θεσσαλονίκη. Είχαν συνταξιδιώτες την Άννα Βίσση, την Πέγκυ Ζήνα, δημοσιογράφους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την προσγείωση η βόλτα

Αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περίπατο στο κέντρο της πόλης. Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.

Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις