Πολιτική

Τα μαζεύει ο βουλευτής της Νίκης που προέβλεψε τσουνάμι από χαστούκια στις εκκλησίες – Καταδικάζει τη βία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα τετ α τετ – που προφανώς θα έχει νουθεσίες, αλλά όχι και κανένα «κανόνα» – θα έχει σε λίγη ώρα ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον πρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Νατσιό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτού υπέρ των «Χριστιανικών σφαλιαρών στις Εκκλησίες (!)» κατά των βουλευτών της ΝΔ και της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, προλειαίνοντας την συνάντηση που θα είχε με τον Δημήτρη Νατσιό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει μεταμέλεια λέγοντας «καταδικάζω κάθε είδους βία».

Μάλιστα, επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «για μια ακόμη φορά από μια τοποθέτησή μου στη Βουλή απομονώνεται μια φράση και αναπαράγεται από το σύνολο των ΜΜΕ με τρόπο που να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία των όσων λέω» και περνά στην αντεπίθεση, θεωρώντας προφανώς ότι αυτή είναι η καλύτερη άμυνα, συμπληρώνοντας ότι «πρόκειται για μια ακόμη διαστρέβλωση των λεγομένων μου με σκοπό να με διασύρουν και να στοχοποιήσουν τη ΝΙΚΗ».

Ο κ. Παπαδόπουλος, υπογραμμίζει πως «έχω μια ξεκάθαρη τοποθέτηση μέσα στη Βουλή ότι καταδικάζω κάθε είδους βία που δεν επιδέχεται ερμηνείες όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφής βία που ασκείται από οποιανδήποτε, καθώς η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με τις αξίες ενός γνήσιου δημοκρατικού κινήματος και με το εκκλησιαστικό μας φρόνημα».

Νατσιός: Είναι καλός καρδιοχειρουργός… και πατέρας

Ο πρόεδρος της Νίκης συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες θέλοντας να αμβλύνει τις αλγεινές αντιδράσεις, υποβάθμισε σε «προγραμματισμένη» την συνάντηση που θα έχει με τον βουλευτή του Νίκο Παπαδόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Νατσιός θα του συστήσει να είναι προσεκτικός, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις του προκαλούν…

Παράλληλα, κάλυψε τον κ. Παπαδόπουλο λέγοντας ότι «είναι ένας καλός άνθρωπος και επιστήμονας, πατέρας έξι παιδιών που δεν παρότρυνε σε επιθέσεις ούτε σε σφαλιάρες».

Ο πρόεδρος της Νίκης θέλησε να μετατρέψει τα «εκκλησιαστικά χαστούκια του βουλευτή» σε κάτι πιο πολιτικά sic, λέγοντας πως εμείς στην Νίκη «καταδικάσαμε την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ, αν και χρειάζεται πολιτικό χαστούκι στην Κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 19
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 42
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6