Πολιτική

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σας κάνει «λιανά» το newsit.gr

Την σκληρότητα της υποχρεωτικής παραμονής στο σπίτι αλλά και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, περιέγραψαν στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης ανέλυσαν τα όσα ανακοινώθηκαν από τους τρεις υπουργούς, όπως την καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του Δώρου Πάσχα που είναι η 30/06. Οι επιστήμονες τελικά δεν θα πάρουν τα 600 ευρώ και αν συνεχιστεί η κρίση θα πάρουν το 800αρι τον Μάιο.

Επίσης δόθηκαν οι ημερομηνίες για τις πλατφόρμες.

Η αναλυτική επεξήγηση όλων των μέτρων εδώ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26