Πολιτική

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Πάνος Καμμένος

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η χορωδία του Στρατού Ξηράς, οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και η χορωδία του Τάγματος ΓΕΕΘΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση: «Θέλω, εκ μέρους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον ελληνικό λαό.

Η χρονιά που πέρασε, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν το «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλακής», που έκλεισε τον κύκλο του με μεγάλη επιτυχία και βεβαίως συνεχίζεται με την οργάνωση της Παλλαϊκής Άμυνας.

Η χρονιά που έρχεται, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, θα είναι η χρονιά της μέριμνας του προσωπικού.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το ισχυρότερο οπλικό σύστημα της χώρας. Με επαγγελματισμό, υψηλό ηθικό και βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας δίνει τη μάχη για τη διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατιώτες, οι εθνοφύλακες και οι έφεδροι είναι παρόντες, δίνοντας στο σύνολο την κοινωνική προσφορά που οι Ένοπλες Δυνάμεις έδιναν πάντα στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός ανταμείβει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη βαθιά εμπιστοσύνη του.

Θέλω, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολίτες που εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τους διαβεβαιώσω ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που θα διασφαλίσει την ειρήνη, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αποκρούσει οποιαδήποτε απειλή.

Χρόνια Πολλά». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Φλωρίδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο του δικαστηρίου
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι η νέα δικογραφία ήρθε χθες το απόγευμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μόλις την υπογράψει η δικογραφία θα πάει στην Βουλή, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης 9
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 16,5% η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Χαμηλές πτήσεις για τα κόμματα Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά
Η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών για την κρίση στη Μέση Ανατολή, είναι οι συνέπειες στην οικονομία, καθώς με αυτόν τον τρόπο επηρεάζεται άμεσα η καθημερινότητά τους
Κάλπη 216
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
54