Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του

Η ομάδα Α* ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με πέτρες και μπογιές που σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia γίνεται αναφορά στις λεπτομέρειες της επίθεσης, όπου υπογραμμίζεται από τους συντάκτες του ότι αυτή την φορά ήταν οπλισμένοι μόνο με πέτρες, ενώ στην συνέχεια απειλούν ευθέως ότι θα επανέλθουν με νέες επιθέσεις κατά του υπουργού.

“Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί τον ηθικό αυτουργό αυτής της επίθεσης, αλλά και συνολικότερα της αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας που κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα, τον βασικό εκπρόσωπο του δόγματος μηδενικής ανοχής και του πολέμου που έχουν κηρύξει το Κράτος και οι ακροδεξιοί διαχειριστές του απέναντι στην κοινωνία και τα κινήματα. Γι αυτό το λόγο το βράδυ του Σαββάτου στις 10 Σεπτεμβρίου επιτεθήκαμε στο πολιτικό του γραφείο και στους αστυνομικούς που φρουρούσαν την είσοδο της πολυκατοικίας του (κάτι που “ξέχασαν” να αναφέρουν υπουργός και καθεστωτικά μέσα), σε ένα απ’τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία του τουριστικού κέντρου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις