Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκαν αυτοί που ανέβασαν το άθλιο πανό στην Τούμπα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκαν αυτοί που ανέβασαν το άθλιο πανό στην Τούμπα
Intime.gr

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πανό αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ και αποτέλεσε κίνηση συμπαράστασης κάποιων φίλων του “δικέφαλου του Βορρά” στους προφυλακισμένους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι… τραγικοί οπαδοί εμφάνισαν το επαίσχυντο πανό στις εξέδρες τη; Τούμπας, που έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», κάτι που καταγράφηκε από την αστυνομία, με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης να ξεκινά προκαταρκτική εξέταση και τον Τάκη Θεοδωρικάκο να ζητά να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του κ. Θεοδωρικάκου, ταυτοποιήθηκαν από την ελληνική αστυνομία αυτοί που ανέβασαν το άθλιο πανό.

«Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», έγραψε στο Τwitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με ανάρτηση πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα 24-02-2022 στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα (4) άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις