Πολιτική

Τατσόπουλος: Εχουν ξεκινήσει κλεφτοπόλεμο για να με αναγκάσουν να παραιτηθώ – “Εγώ δεν φεύγω. Διαγράψτε με!”

- "Αυτό που δεν δέχομαι και είναι η δική μου κόκκινη γραμμή είναι να μου πεις ότι τις δικές μου απόψεις, είτε είναι ηλίθιες είτε μαλακισμένες, τις έχω επειδή εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα", είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος
- Ο Αλέξης Τσίπρας μου πρότεινε ο ίδιος να κάνω εκπομπή ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ αλλά αρνήθηκα γιατί είναι κομματικό
- "Κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα ότι δεν είμαι μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένας ξένος, ο οποίος πρέπει να σηκωθεί και να φύγει"

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM είπε ότι πιστεύει ότι εχει ξεκινήσει ένα είδος κλεφτοπόλεμου από το εσωτερικό του κόμματος για να τον αναγκάσουν να φύγει. Εκείνος απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Είπε επίσης ότι προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει σαν ξένο σώμα και μάλιστα ότι του πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει εκπομπή ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ αλλά αρνήθηκε γιατί είναι κομματικό ραδιόφωνο.

“Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα, το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαγράψει όποιον θεωρεί ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του κόμματος, πόσο μάλλον αν πιστεύει ότι τον υπονομεύει”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

“Αν αποφασίσει όμως ένα κόμμα ότι δεν θέλει να διαγράψει τον βουλευτή, τότε ξεκινάει από ορισμένους ένα είδος κλεφτοπολέμου, παρενοχλήσεων το οποίο αποσκοπεί στο να φύγει μόνος του”.

Είπε επίσης ότι δέχεται κάθε κριτική καθημερινά από την πιο ήπια ως την πιο σκληρή.
“Αυτό που δεν δέχομαι και είναι η δική μου κόκκινη γραμμή είναι να μου πεις ότι τις δικές μου απόψεις, είτε είναι ηλίθιες είτε μαλακισμένες, τις έχω επειδή εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα”, είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Πρόσθεσε ότι κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα ότι ο ίδιος είναι μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένας ξένος, ο οποίος πρέπει να σηκωθεί και να φύγει.

Αναφερόμενος στον σκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, είπε: “Πριν 3-4 ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι νιώθει αμηχανία γιατί δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσεις σαν τη δική μου δηλαδή, ως σχολιαστή ή ως βουλευτή” και στην συνέχεια αποκάλυψε ότι πριν από τρεις με τέσσερις μήνες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε μια εκπομπή σχολιαστή “Στο Κόκκινο”.

“Δεν την αποδέχθηκα γιατί θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα σε άνετα σε ένα κομματικό ραδιόφωνο ή μέσα σε μια κομματική εφημερίδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεο επεισόδιο στο σήριαλ Τατσόπουλου – Αυγής

Τατσόπουλος: ”Ο λαϊκισμός δεν πρέπει να οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ”

Χαμός από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη – Τατσόπουλος: Το ξέραμε ότι είναι φασίστας

ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει αλλά… 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85