Πολιτική

Τέμπη – ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος το βίντεο για την τηλεδιοίκηση στην Λάρισα, να ζητήσει συγγνώμη ο Γεραπετρίτης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης στο κτήριο τηλεδιοίκησης Λάρισας που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αποτελούν κόλαφο για τη κυβέρνηση και ειδικότερα για τον κ. Γεραπετρίτη που από την πρώτη ημέρα επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε βίντεο το οποίο μεταδόθηκε και δείχνει ρημαγμένα τα γραφεια στο κτήριο τηλεδιοίκησης της Λάρισας.

Προσθέτει ότι «μετά τον ΟΣΕ και τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων και καταγγελιών, έρχεται ένα ακόμη ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης στη Λάρισα που καταστράφηκε τον Ιούλιο του 2019, έκτοτε δεν αποκαταστάθηκε και δεν επαναλειτούργησε ποτέ» και τονίζει πως «αν όσοι διοικούν τον ΟΣΕ είχαν φροντίσει να αποκατασταθεί ώστε να ξανατεθεί σε λειτουργία, θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι αναμένει από τον κ. Γεραπετρίτη, «που δεν τόλμησε ούτε καν να ορκιστεί υπουργός για να μην αναλάβει ευθύνες, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ να δώσει εξηγήσεις για τα ψέματα που λέει εδώ και 15 ημέρες». Επιπλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι αναμένει από τον υπουργό «να ζητήσει μια ακόμη συγνώμη, αυτή τη φορά ειλικρινή», γιατί, όπως προσθέτει, «τα ψέματα και η συγκάλυψη των ευθυνών είναι η χειρότερη προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων που άδικα χάσαμε».

Αναφορές πως μπορούσε να γίνει η αυτόματη χάραξη

Μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Δημοσθένης Πίτσας, σταθμάρχης Λάρισας, έδειξε ζωντανά πως γίνεται η αυτόματη χάραξη που δεν ήξερε ο σταθμάρχης.

Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε πως περιμένουμε ένα τρένο από την Θεσσαλονίκη, παίρνουμε την αγγελία από τον προηγούμενο σταθμάρχη και χαράζουμε την διαδρομή του κατά την είσοδό της.

Αυτό γίνεται αυτοποιημένα, πατώντας ένα κουμπάκι στην αρχή και ένα στο τέλος της διαδρομής.

Εάν έχει γίνει κάποιο λάθος μπορούμε να το κάνουμε με δύο τρόπους. Είτε γυρίζοντας το κλειδί με το χέρι μας είτε κάνοντας αυτόματη χάραξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 18
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 10