Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θάνος Πλεύρης: Ελπίζουν σε θαύμα – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Θάνος Πλεύρης: Ελπίζουν σε θαύμα – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Ο Θάνος Πλεύρης δίνει μάχη για την ζωή στην ενταττική του Ιατρικού Αθηνών. Ώρες αγωνίας για την οικογένεια αλλά και τους φίλους του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια αλλά και τους φίλους του πρώην βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του 40χρονου Θάνου Πλεύρη «εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη». Ο κ. Θάνος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή το πρωί, με εικόνα σήψης και οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να διαφύγει τον κίνδυνο. Όπλο τους σε αυτή τη μάχη το νεαρό της ηλικίας του και ο δυνατός οργανισμός του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Θάνος Πλεύρης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με θέμα: «Η συναίνεση του ασθενούς σύμφωνα με το ελληνικό και γερμανικό ποινικό δίκαιο». Έχει κάνει επίσης Διδακτορική Διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Η ποινική ευθύνη στην ιατρική πράξη. Έρευνα και πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο» με ειδίκευση στο Ποινικό και Ιατρικό Δίκαιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε