Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θάνος Πλεύρης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας»

Θάνος Πλεύρης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, για την ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αποκτήσει «δύο αγόρια» με τον Τάιλερ και να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» την πρόθεσή του να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ, μέσω παρένθετης μητέρας, λέγοντας ότι θέλει δύο αγόρια, προκαλώντας την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη.

«Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και εγώ, θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, μέσω παρένθετης μητέρας. Θα θέλαμε η προσωπικότητά μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέχεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «πλήρη άγνοια των ηθικών κανόνων της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής» και ότι οι «πρακτικές όπως η επιλογή φύλου και χαρακτηριστικών παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ, καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών πχ χρώμα ματιών ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας», γράφει στο Χ (πρώην Twitter) ο Θάνος Πλεύρης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις