Πολιτική

Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Κ.Σκανδαλίδης

O Κώστας Σκανδαλίδης αξιοποιώντας τη συζήτηση στη Βουλή για να δηλώσει την ανάγκη να θέσει άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επί τάπητος όλα τα θέματα για την ανάταξη του κινήματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να εμφανίσει τάχιστα τις πρωτοβουλίες για την ανάταξη του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει. “Είναι ευκαιρία να δούμε την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος και των θεσμών της δημοκρατίας. Να ανακτήσουν τα πολιτικά κόμματα το νήμα που τα νομιμοποιεί στην κοινωνία, πριν καταπλακωθούν πάνω στα ερείπια της μεταπολίτευσης”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “η παράταξή μας πρόσφερε πολλά, αλλά πρέπει να προσθέσει και κάτι στον εαυτό της”.

“Η πορεία πρέπει να είναι συντεταγμένη και η ενότητα να είναι στις βάσεις της πολιτικής και του προγράμματος και όχι στις ανούσιες διακηρύξεις και τους διαγκωνισμούς. Οι λύσεις πρέπει να είναι δημοκρατικές και θεσμικές. Το αποτέλεσμα να είναι αναμφισβήτητο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα το χρονοδιάγραμμα και τον ορίζοντα των πρωτοβουλιών για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου. Θα ανοίξει καθαρά το δρόμο που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, θα προσδιορίσει τις διαδικασίες, θα θέσει τα πάντα επί τάπητος”, επισήμανε ο κ. Σκανδαλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα καταψηφίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη – Το μεσημέρι η ψήφος εμπιστοσύνης – Δείτε live

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη
Φεύγας για επιστολή στον Μητσοτάκη: Δεν παραιτούμαι, ούτε θα προσχωρήσω στο κόμμα Σαμαρά
Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν κινείται με προσωπική ατζέντα και υπερασπίστηκε την παρέμβασή του για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον πρώην πρωθυπουργό
Βασίλης Φεύγας, ΝΔ
Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: Πρόεδρος ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και Εισαγγελέας ο Ευάγγελος Μπακέλας
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είχαν επιλεγεί πρώτοι στην κάλπη του Αρείου Πάγου, κατά την εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ δικαστών και εισαγγελέων
Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου: Πρόεδρος ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και Εισαγγελέας ο Ευάγγελος Μπακέλας 12