Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε στην χθεσινή (03.10.2024) επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

«Μετά τις 7 Σεπτέμβρη στην Πολιτική Γραμματεία που έγινε μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, οι ψήφοι να σας θυμίσω ήταν 17-1, οπότε καταλαβαίνετε τους συσχετισμούς», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη για να συμπληρώσει ότι «το να τρίζει τα δόντια της μια ψευδεπίγραφη εξουσία, δεν προκαλεί τρόμο, αλλά καγχασμό».

Η Θεοδώρα Τζάκρη επίσης ανέφερε…. «Στην κυριολεξία το έχουν τερματίσει, οι απειλές για διαγραφές κόσμου ή και το γεγονός ότι μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω, όλες αυτές οι αστειότητες προκαλούν γέλιο, γιατί έχουν έναν συγκεκριμένο ορίζοντα μέχρι τις 24 του Νοέμβρη. Θέλουν να συμβολίσουν επί της ουσίας πως όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται. Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές και αποτελούν παράσημα για μένα».

«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη»

Οπως σημείωσε ο Θεοδώρα Τζάκρη έχει κάνει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση στα στελέχη που κατηγορούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη για bullying, πράγμα που, όπως ισχυρίζεται, τους έκανε να «πάρουν πίσω άρον-άρον τις κατηγορίες και δεν τις ξανακούσαμε από τότε».

Επισήμανε ότι όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη. «Το κοινό που θα ψηφίσει Σωκράτη Φάμελλο δεν είναι ενιαίο ούτε ως προς τη σύνθεση ούτε ως προς τις πεποιθήσεις του. Υπάρχει μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να τους ρυμουλκήσει, να τους εγκλωβίσει και να τους εργαλειοποιήσει, πείθοντάς τους να κόψουν τις γέφυρες πίσω τους. Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί για μένα είναι σύντροφοί μας και δεν αλλάζει αυτό».

Δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι νικητής των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα από τον πρώτο γύρο χαρακτηρίζοντας «αστειότητες», «ασυναρτησίες» και «γελοιότητες» όσα λέγονται περί μη υποψηφιότητάς του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για μισθούς, χρέος, ακρίβεια και Παρίσι
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε επιμέρους οικονομικούς δείκτες, χωρίς να παρουσιάσει την εικόνα που αποτυπώνουν τα στοιχεία για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ., Θεώνη Κουφονικολάκου
Η ταινία της εβδομάδας του Τσίπρα είναι το «Μεγάλο Σορτάρισμα»
Η κινηματογραφική επιλογή είναι για επενδυτές που στοιχημάτισαν στην κατάρρευση της αγοράς στεγαστικών δανείων και ο Τσίπρας τη συνδέει υπαινικτικά με τα funds και την οικονομική πίεση στους δανειολήπτες
Αλέξης Τσίπρας
12
Διπλωματικές πηγές για τις δηλώσεις Φιντάν για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά
«Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα, έπραξε αυτό που όφειλε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα συνεχίσει να το πράττει» τονίζουν οι διπλωματικές πηγές
Υπουργείο Εξωτερικών
122